EM på Storskærm i Slagelse _ Danmark VS Belgien

Event Date:

juni 17, 2021

Event Time:

17:00

Event Location:

Den Store parkeringsplads

Fodboldfesten fortsætter i Slagelse!

Kom og vær med til at heppe på Danmarks drenge når de torsdag d. 17/06-2021 spiller kamp mod Belgien. Det er helt gratis at komme ind, det eneste det kræver er at du bestiller en billet nedenfor!

Dantelt kan glædeligt annoncere at vi i samarbejde med Royal Unibrew inviterer til en kæmpe fodboldfest i form af EM storskærmsarrangement i Slagelse.
Hos Dantelt vil vi sørger for at opsætte de helt rigtige rammer i form af storskærme, lyd og faciliteter, så alle være med til at overvære drengene, samt nyde en god og hyggelig stemning. 
Vores Sponsor Royal Unibrew vil sørger for god plads og forfriskninger under kampen i form af mulighed for at tilkøbe lækre øl.

Der vil derfor være mulighed for at sidde og nyde kampen med lækkert mad og drikke. Hertil vil der være opsat madboder og barer, så du kan købe alt fra burgere til cocktails, øl, vin og vand. Bemærk at det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer og mad til arrangementet.

Praktisk information om arrangementet:
Eventet vil finde sted på parkeringspladsen mellem Frederiksgade og Christiansgade i Slagelse. Der vil være åbent for entre kl. 17, hvor kampen mellem Danmark og Belgien vil blive vist kl. 18.

Kom gerne i god tid, så vi sikrer et bedre flow ved indgangen. Hertil skal du huske at medtage din billet/emailbekræftelse på telefon eller printet og have et gyldigt coronapas!

HUSK at man efter myndighedernes retningslinjer skal kunne fremvise et gyldigt coronapas i form af en negativ coronatest, vaccine elller immunitet for at deltage.  Eget mad og drikkevarer må ikke medtages til arrangementet.

Sorry, Event Expired

Event FAQs

Er arrangementet gratis?
Ja der er gratis entré til arrangementet. Der må dog ikke medtages egne mad og drikke, hvilket vil være muligt at tilkøbe inde på pladsen.

Event Location:

Arrangeret af: Dantelt.dk ApS

  • Den Store parkeringsplads
  • Frederiksgade/Christiansgade
  • Slagelse
  • Danmark

Event detaljer

  • juni 17, 2021 17:00   -   00:00