EM på Storskærm i Slagelse – Danmark VS Rusland

Event Date:

juni 21, 2021

Event Time:

20:00

Event Location:

Den store parkeringsplads

Fodboldfesten fortsætter i Slagelse d. 21/06-2021!

I samarbejde med Nykredit Slagelse og Nybolig Slagelse inviteres alle til et brag af en fodboldfest, når Danmark spiller kamp mod Rusland. Entré er gratis, bestil dine billetter allerede nu og sikre dig en plads!

Kom og vær med til at heppe på Danmarks drenge når de mandag d. 21/06 skal spille kamp mod Rusland. Vi kan garantere en fest med kamp på storskærm, et lækkert tilbud af både mad og drikke og konkurrencer med spændende præmier afholdt af arrangementets sponsorer! Det kan ikke andet end at blive en festlig og hyggelig aften.
Her vil Nykredit Slagelse og Nybolig Slagelse som kamp og billet sponsor sørger blandt andet entré og konkurrencer med spændende præmier til at sætte gang i en festlig aften. Inden kampstart kan du tippe hvilket resultat du tror kampen ender med og få chancen for at vinde de fede præmier.

Arrangementets plads og øl sponsor Royal Unibrew sørger for gode pladser og mulighed for at tilkøbe lækre forfriskninger i form af deres helt fantastiske øl! Der vil derfor også være mulighed for at sidde og nyde kampen med forfriskninger i form af mad og drikke. Hertil vil der være opsat madboder og barer, så du kan købe alt fra burgere til cocktails, øl, vin og vand. Bemærk, at det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer og mad til arrangementet.

Praktisk information om arrangementet:
Eventet vil finde sted på parkeringspladsen mellem Frederiksgade og Christiansgade i Slagelse. Der vil være åbent for entre kl. 20, hvor kampen mellem Danmark og Rusland vil blive vist kl. 21.

Kom gerne i god tid, så vi sikrer et bedre flow ved indgangen. Hertil skal du huske at medtage din billet/emailbekræftelse på telefon eller printet og et gyldigt coronapas.

HUSK at man efter myndighedernes retningslinjer skal kunne fremvise et gyldigt coronapas, i form af en negativ coronatest, vaccine elller immunitet for at deltage.

VIGTIG BILLETINFORMATION!

Hvis i køber billetter samlet, skal i også komme samlet. Ellers skal man købe billetter hver for sig.
Billetten kommer på mail, tjek gerne spam mappe eller uønsket mappe, hvis du ikke modtager den i din primære indbakke. Hvis den slet ikke bliver modtaget, send en mail til marketing@showtech.dk.

Vi glæder os til et brag af en fodboldfest!

Sorry, Event Expired

Event FAQs

Er arrangementet gratis?
Ja der er gratis entré til arrangementet. Det er dog ikke tilladt at medbringe eget mad og drikkevarer, dette kan dog tilkøbes på pladsen.

Event Location:

Arrangeret af: Dantelt.dk ApS

  • Den store parkeringsplads
  • Frederiksgade/Christiansgade
  • Slagelse

Event detaljer

  • juni 21, 2021 20:00   -   00:00